Swissflex

Lattenbodem Uni 12_75RF

Deze lattenbodem uni 12 met bridge®-technologie zorgt bij deze lattenbodem voor flexibel veercomfort, waardoor ze zich automatisch en flexibel aan het lichaam aanpassen en de druk wordt verlicht.

Geïnteresseerd in dit artikel?
Vraag telefonisch een offerte aan via +31 (0)45 571 73 24 en ontvang een mooi aanbod!

Offerte aanvragen
Artikelnummer: C0005442
Categorieën: ,

Beschrijving

De lattenbodem uni 12 bridge® is het instapmodel voor iedereen die van het comfort van de innovatieve bridge®-technologie wil genieten. Deze technologie biedt buitengewone flexibiliteit, waardoor u altijd lekker ligt. Als verstelbare lattenbodem kan de uni 12 bridge® ook eenvoudig in elk standaard bedkader worden geplaatst.

De latten zijn bevestigd in afzonderlijke modules van hoogwaardige kunststof die nauwkeurig op de druk reageren die wordt uitgeoefend als u op de lattenbodem ligt. Daardoor wordt de druk op de juiste plekken verlicht, terwijl de lichaamsdelen die maar weinig druk uitoefenen optimaal worden gesteund.

Kwaliteit loont zich: voor de lattenbodem uni 12 bridge® worden hoogwaardige latten van beukenhout gebruikt. Deze latten veren uitstekend en onderscheiden zich bovendien door duurzame stabiliteit. Daardoor kunt u lang van onbezwaard ligcomfort genieten.

De lattenbodem uni 12 bridge® is in twee varianten verkrijgbaar: op poten of als inlegmodel. Daardoor kan de lattenbodem in combinatie met elk standaardbedframe of als vrijstaand bed worden gebruikt.

De lattenbodem is hier afgebeeld met de onderzetpoten (niet standaard inbegrepen!)

Extra informatie

Soort-bedbodem

Lattenbodem

Uitvoering

Elektrisch verstelbaar

Merk

Swissflex

Levertijd

10 – 15 werkdagen

Kleur

Grijs

Maatvoering

Twijfelaar, 1 persoons, 2 persoons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lattenbodem Uni 12_75RF” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *