Swissflex

Lattenbodem Uni 22_05

Dankzij de innovatieve bridge®-technologie in deze lattenbodem uni 22 van Swissflex profiteert u van perfecte ondersteuning en drukverlaging: de basis voor een goede nachtrust.

Geïnteresseerd in dit artikel?
Vraag telefonisch een offerte aan via +31 (0)45 571 73 24 en ontvang een mooi aanbod!

Offerte aanvragen
Artikelnummer: C0005455
Categorieën: ,

Beschrijving

Ga lekker liggen en ontspan u onbezwaard: de hoogwaardige latten van de lattenbodem uni 22 bridge® hebben over het gehele ligoppervlak verdeeld een verende werking. In speciale zones, zoals bij de schoudercomfortzone, kan de lattenbodem vrij op en neer bewegen. Daardoor kan de lattenbodem zich automatisch aan de uitgeoefende druk en lichaamsvorm aanpassen.

De uni 22 bridge® is als lattenbodem zonder frame ontworpen. Op poten vormt dit model een stijlvol design-statement in uw slaapkamer perfect voor iedereen die een vrije en minimalistische look mooi vindt. De lattenbodem kan echter ook als inleg- of inbouwmodel in vrijwel elk bedframe worden geïntegreerd.

De juiste houding is essentieel voor een goede nachtrust. De lattenbodem uni 15 bridge® heeft een buitengewoon hoog aanpassingsvermogen, zodat uw wervelkolom een zo gebalanceerd mogelijke houding kan aannemen. Daarvoor moeten de schouders ook iets weg kunnen zakken de flexibele schoudercomfortzone maakt dat mogelijk.

De lattenbodem is hier afgebeeld met de onderzetpoten (niet standaard inbegrepen!)

Extra informatie

Soort-bedbodem

Lattenbodem

Uitvoering

Vlak

Merk

Swissflex

Levertijd

10 – 15 werkdagen

Kleur

Grijs

Maatvoering

Twijfelaar, 1 persoons, 2 persoons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lattenbodem Uni 22_05” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *