Kuperus

Matras Liszt (LLST) 1000

Vanaf
1.395,00

De Kuperus LLST 1000 is een zeer comfortabele, 100% natuurlijke matras, speciaal ontwikkeld voor de spiraal of boxspring. De matras is opgebouwd op een stabiele laag van met 100 % natuurlatex vernevelde kokos. Hierop is een 15 cm hoge pocketveren kern geplaatst.

Artikelnummer: C0007796
Categorieën: ,

Beschrijving

De kern geeft de ondersteuning en de ruimte aan het lichaam waar nodig. Anders dan bij de LLST 750 is deze kern voorzien van een extra interieur van 3 cm hoge pocketveren. In deze matras worden drie verschillende draaddiktes toegepast.

Het luxe comfort komt van de 3 cm dikke geperforeerde Maastrichtse natuurlatex laag, maar ook van het extra toegepaste interieur minipockets. De perforatie van de natuurlatex zorgt ervoor dat de kern vocht kan opnemen en afvoeren en dat de kern kan ademen. Tussen de natuurlatex laag en de pockets is een open geweven jute drukverdeler toegepast. Deze matras heeft progressieve ondersteuning: eerst de natuurlatex laag, vervolgens de 3 cm pocketveren en vervolgens de 15 cm pocketveren.

Hoogte: ca. 24 cm
Materialen: Wol, kokos, natuurlatex (3 cm) en jute.
Verenlagen: 2

Extra informatie

Soort

Pocketvering

Matrashoogte

24 cm

Afdeklagen

Wol

Handvatten

ja

Wasbare-tijk

Nee

Keerbare-matras

Nee

Merk

Kuperus

Onderhoud

De tijk van deze matras is niet wasbaar. Wij adviseren het gebruik van een hoge kwaliteit molton om uw matras te beschermen.

Materiaal

Kokosvezel, Wol, Natuurlatex

Levertijd

10 – 15 werkdagen

Maatvoering

Twijfelaar, 1 persoons, 2 persoons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Matras Liszt (LLST) 1000” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *