Kuperus

Matras Liszt (LLST) 1250

Vanaf
1.695,00

Ook de Kuperus LLST 1250 is een niet keerbare matras. De matras is opgebouwd op de bekende stabiele laag van met 100 % natuurlatex vernevelde kokos. Hierop is de 15 cm hoge pocketveren kern geplaatst.

Artikelnummer: C0007797
Categorieën: ,

Beschrijving

De kern geeft de ondersteuning en de ruimte aan het lichaam waar nodig. Hierop zijn zelfs twee lagen van ieder 3 cm hoge pocketveren geplaatst. In deze matras worden ook drie verschillende draaddiktes toegepast. Het geweldig luxe comfort komt van de 3 cm dikke geperforeerde natuurlatex laag, in combinatie met de dubbele laag minipockets.

De perforatie van de natuurlatex zorgt ervoor dat de kern vocht kan opnemen en afvoeren en dat de kern kan ademen. Tussen de natuurlatex en de pockets is een open geweven jute drukverdeler toegepast. Deze matras heeft dubbele progressieve ondersteuning: eerst de Maastrichtse natuurlatex laag, vervolgens de eerste 3 cm pocketveren en vervolgens de tweede laag 3 cm pocketveren en tenslotte de 15 cm pocketveren als basis.

Hoogte: ca. 26 cm
Materialen: Wol, kokos, Maastrichtse natuurlatex (3 cm) en jute.
Verenlagen: 3

Extra informatie

Soort

Pocketvering

Matrashoogte

26 cm

Afdeklagen

Wol

Handvatten

ja

Wasbare-tijk

Nee

Keerbare-matras

Nee

Merk

Kuperus

Onderhoud

De tijk van deze matras is niet wasbaar. Wij adviseren het gebruik van een hoge kwaliteit molton om uw matras te beschermen.

Materiaal

Kokosvezel, Wol, Natuurlatex

Levertijd

10 – 15 werkdagen

Maatvoering

Twijfelaar, 1 persoons, 2 persoons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Matras Liszt (LLST) 1250” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *