Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Abyss & Habidecor

Badtextiel uit Portugal

Abyss & Habidecor

Badgoed van de beste Egyptische katoen

Abyss & Habidecor mag zich misschien wel het beste merk in badgoed noemen. De handdoeken, badmatten, badjassen en accessoires worden gemaakt van het mooiste Egyptische katoen in eigen weverij in Portugal. Doordat alles zelf gemaakt wordt is alles mogelijk zoals maatwerk, borduringen met eigen logo of naam of zelfs speciale kleuren.

Abys Habidecor Handdoeken

Handdoeken

Handgemaakte handdoeken gemaakt van het allerbeste Egyptische katoen. Deze handdoeken kenmerken zich vooral door de zachtheid en geweldig absorptievermogen. De handdoeken zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Omdat alles in eigen weverij gemaakt wordt, is maatwerk ook geen probleem. Een logo of naam kan ook zonder problemen op iedere handdoek gezet worden.

Abys Habidecor Strandhanddoeken

Strandlakens

De luxe Egyptisch katoenen strandlakens worden in eigen weverij in Portugal gemaakt, Extra grote handdoeken, ideaal voor een dagje aan het strand. De strandlakens van Abyss voelen heerlijk zacht aan.

Abys Habidecor Badjassen

Badjassen

De Egyptisch katoenen badjassen van Abys worden in vele maten en kleuren gemaakt. Gemaakt van de beste katoen ter wereld. De badjassen kunnen ook van logo of naam worden voorzien. De bijpassende slippers en zelfs badmatten of handdoeken in dezelfde kleur of dessin zijn ook mogelijk,

Abys Habidecor Badmatten

Badmatten

De Egyptisch katoenen badmatten van Abys worden gemaakt in vele maten, kleuren en dessins. De Abys badmatten zijn ook mooi te combineren met de bijpassende handdoeken. De luxe handdoeken van Abys worden ook vaak als beste handdoeken ter wereld genoemd. Eens een Abys handdoek, altijd een Abys handdoek!

Over Abyss & Habidecor

Bij het Portugese Abyss & Habidcor produceert men al jarenlang de allerbeste handdoeken, badjassen en badmatten. Hier geloven ze dat echte luxe begint met de selectie van de hoogste kwaliteit grondstoffen, in dit geval de beste katoenen garen. In elke handdoek, badjas en badmat is Egyptische katoenen garen gebruikt. Dit pecifieke Giza 70 katoen verwijst naar katoenplanten die in 1970 geplant zijn. Katoenplanten produceren de beste katoen bij een leeftijd van ongeveer 40 jaar oud.

Uw badtextiel op maat gemaakt

De excellente collectie van Abyss & Habidecor is zeer uitgebreid. Omdat alles in eigen beheer wordt geweven en in eigen atelier gemaakt is ook maatwerk miogelijk. Handdoeken en badjassen met eigen logo of naam zijn daarom mogelijk. Ook kunnen custom-made produkten gemaakt worden in de weverij in Portugal.

De kwaliteit van Abyss & Habidecor

Alle producten van Abyss & Habidecor worden zorgvuldig gemaakt met behulp van zogenaamde tuftmachines. Door het tweedraads garen is het absorptievermogen van deze handdoeken subliem. De 2 fabrieken in Portugal zijn zeer milieuvriendelijk. Zo wordt al het water, dat gebruikt wordt tijdens het verfproces, gerecycled.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden