Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Bella Donna

Hoeslakens, moltons en dekens van topkwaliteit

De jersey hoeslakens van Bella Donna zijn van topkwaliteit en zitten als gegoten om elk matras. Door de extra lange katoenvezels van Egyptische katoen zijn deze hoeslakens pillingvrij en gaan ze langer mee dan een ‘standaard’ hoeslaken. Daarbij is er een ruime keuze aan verschillende kleuren, zo kunt U altijd afstemmen op Uw dekbedovertrekken. Eens een Bella Donna hoeslaken: altijd een Bella Donna hoeslaken!

Dekens

De speciale zomerdekens van Bella Donna zijn heerlijk koel en verkrijgbaar in vele kleuren en maten.

Bella Donna Premium

De premium hoeslakens van Bella Donna zijn voor de fijnproevers. Deze jersey hoeslakens voelen extra zacht aan en hebben een “satijnen feeling”. Er zijn vele kleuren en maten mogelijk. Uiteraard ook als splithoeslaken, topmatras hoeslaken of voor extra hoge matrassen.

Moltons

De Bella Donna molton staat net zoals het Bella Donna hoeslaken bekend om de uitstekende pasvorm, maar ook voor zeer goed vocht opnemend vermogen. De molton is vanzelfsprekend beschikbaar in vele maten en uitvoeringen.

Hoeslakens

De Bella Donna hoeslakens (Jersey) wordt de koningin onder de jersey hoeslakens genoemd. Ze zijn beroemd om de uitstekende pasvorm, de mooie kwaliteit Egyptische katoen en de enorme duurzaamheid. Het Bella Donna hoeslaken is in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Het standaard Bella Donna hoeslaken is al geschikt voor matrassen tot 30 cm.

Op maat voor elk bed

Bella Donna hoeslakens zijn dubbel getwind en van Egyptische katoen gemaakt. Er zijn vele kleuren en uitvoeringen mogelijk. Zoals tophoeslakens, hoeslakens voor extra hoge matrassen, ronde hoeslakens en hoeslakens voor spilt matrassen.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden