Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Celso De Lemos

Beddengoed van de allerbeste katoensoorten ter wereld

Allerfijnste Egyptisch katoenen beddengoed

Het Egyptisch katoenen beddengoed van Celso de Lemos wordt handgemaakt en geweven in de eigen fabriek in Portugal. Ze gebruiken niet alleen Egyptische katoen, maar dan ook nog eens het allerbeste ras: Giza Egyptische Katoen. Het resultaat is een van de fijnste en mooiste bedlinnen collecties ter wereld. Zeer exclusief en maar verkrijgbaar op een beperkt aantal winkels ter wereld.

Celso de Lemos bedspreien

Bedspreien

De bedspreien van Celso de Lemos worden in Portugal geweven. De bijzondere dessins en exclusieve Giza Egyptisch katoenen garens zorgen voor zeer mooie bedspreien. De bedspreien zijn in vele maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Een Celso de Lemos bedsprei zorgt voor een luxe uitstraling van elke slaapkamer. Bijpassende accessoires zoals sierkussens maken het helemaal compleet.

Celso De Lemos hoeslakens

Hoeslakens

De Giza Egyptisch katoenen hoeslakens worden per klant gemaakt in Portugal. De satijnen of perkaal katoenen hoeslaken worden handgemaakt en geweven met de fijnste katoenen ter wereld. Wij durven wel te zeggen dat de Celso de Lemos de beste hoeslakens ter wereld maakt. Maatwerk en speciale wensen zijn door het handwerk van de hoeslakens geen […]

celso de lemos dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

De beste kwaliteit dekbedovertrekken ter wereld durven wij de collectie van Celso de Lemos wel te noemen. Alleen de allerfijnste Egyptisch katoen wordt geweven en handgemaakt op locatie in Portugal. Maatwerk en speciale uitvoeringen zijn de voor dekbedovertrekken van Celso de Lemos geen probleem. Satijn, perkaal of ultrafijn katoen zijn de kenmerken van deze dekbedovertrekken.

Egyptische Giza katoen

Dit materiaal staat bekend als sterk en als een van de zachtste materialen die de natuur te bieden heeft. Daarbij is katoen populair vanwege zijn comfort en ademend vermogen. Ieder mens gebruikt zowel zijn longen als zijn huid (poriën) om mee te ademen en gifstoffen af te voeren. Om droog en comfortabel te kunnen slapen, is het essentieel om een bed te hebben dat goed ademt en lucht rond uw lichaam laat circuleren.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden