Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Coco & Cici

Beddengoed van Tencel (100% natuurlijk)

Coco & cici dekbedden

Tencel dekbedovertrekken en hoeslakens

De dekbedovertrekken en hoeslakens van Coco & Cici worden gemaakt van een houtvezel: Tencel. Het is een heerlijk zachte stof, 100% natuurlijk, strijkvrij en hypoallergeen. Coco & Cici is een Nederlands merk voor dekbedovertrekken.

Coco & Cici hoeslaken

Hoeslakens

Deze tencel hoeslakens hebben een bijzonder goede temperatuurgeleiding met een luchtdoorlatend vermogen, hierdoor zijn deze hoeslaken van coco & cici warm in de winterperiode en koel tijdens de warme zomermaanden. De hoeslakens zijn in vele maten verkrijgbaar.

Coco & Cici kussensloop

Slopen

De slopen van Coco & Cici zijn gemaakt van 100% Tencel. Een extreem zachte, luxe en comfortabele stof die wordt gemaakt van cellulose uit eucalyptus hout. Deze tencel slopen zijn in vele maten verkrijgbaar zoals 60 x 70.

Coco & Cici Dekbedovertrek

Dekbedovertrekken

De coco& cici dekbedovertrekken worden gemaakt van tencel. Deze materialen worden duurzaam geproduceerd Deze dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Bij een 1-persoons dekbedovertrek is 1 sloop inbegrepen en bij een 2-persoons dekbedovertrek 2 slopen.

De produkten van Coco & Cici zijn in vele varianten verkrijgbaar. De Temcel vezel is een ware sensatie op het gebied van dekbedovertrekken en hoeslakens. Makkelijk strijkbaar, heerlijk zacht op de huid en voelt altijd droog aan.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden