Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Dauny

Dekbedden en kussens van Zwitserse kwaliteit

Danny beddengoed

Zwitserse donzen dekbedden

Bij Dauny (Zwitserland) worden donzen dekbedden en kussens van de allerbeste kwaliteit vervaardigd. Bij Dauny gebruiken ze alleen de allerbeste dons: bijzonder grootvlokkig Europees ganzendons en het zeer exclusieve eiderdons. Volgens de zeer strenge Zwitserse normen wordt alle dons van Dauny op een diervriendelijke manier gewonnen. De Dauny donzen dekbedden zijn zelfs geschikt voor asma patiënten en zijn huismijtvrij.

Kussens

De Dauny dons kussens zijn beschikbaar in diverse dons varianten. De kussens van Dauny zijn geschikt voor zij-, rug- en buikslapers. De samenstelling van het Dauny donskussen bepaalt de persoonlijke voorkeur voor het juiste hoofdkussen. De Dauny kussens zijn in vele maten beschikbaar.

Dekbedden

Dekbedden gemaakt van de mooiste en zachtste dons, want alléén het beste is goed genoeg.

Wat is Dauny?

In het fabricage bedrijf van Dauny in Fischbach-Göslikon (Zwitserland) worden de donzen dekbedden en verenkussens van een uitstekende kwaliteit vervaardigd. Het begint al bij een zorgvuldige selectie van het dons want voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het beste goed genoeg: bijzonder grootvlokkig Europees ganzendons, geen dons dat bij levende dieren wordt geplukt. De kwaliteit en hygiënische zuiverheid van het dons wordt in het interne laboratorium voortdurend onderzocht.Voor iedereen het juiste kussen en dekbed

Zo verschillend mensen zijn, zo individueel zijn ook hun slaapbehoeften. Want ieder mens beschikt over speciale anatomische en biochemische eigenschappen en daardoor over een hele persoonlijke slaapcultuur. Deze gedachte bepaalt tot op heden onze productfilosofie. In ons Dauny-assortiment vindt U aangepast aan uw wensen precies het juiste dekbed of kussen.De kwaliteit van Dauny

Dauny gebruikt zorgvuldig uitgekozen materialen voor de fabricage van hun producten. Door voortdurend te blijven testen en de fabricage te optimaliseren kunt U zeker zijn van de hoogste kwaliteit van deze eindproducten. Sinds 1921 fabriceert Dauny beddengoed van een hoogstaande kwaliteit, dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet wat betreft materiaal en milieubewuste fabricatie.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden