Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Dorbien Beds

Kwaliteit Boxsprings

Dorien Beds Boxspring

Zachte natuurlijke boxsprings uit Zweden

Moeder natuur is de inspiratiebron bij het maken van alle producten van Dorbien. Het assortiment van Dorbien toont een selectie aan slaapsystemen van natuurlijke vezels zoals wol, paardenhaar, katoen en talalay-latex. Het kenmerkende van Dorbien zijn heerlijk zachte bedden zodat je in een heerlijk nestje ligt.

Dorbien Beds topmatras

Topmatrassen

De heerlijk zachte Dorbien topmatrassen zijn 100% natuurlijk. Deze toppers zijn verkrijgbaar met wol, katoen, paardenhaar en 100% natuurlatex. De topmatrassen zijn in vele maten leverbaar.

Dorbien Beds hoofdborden

Achterwanden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Dorbien boxspring. Zoekt u uw favoriete kleur of type stof die bij uw kamerinrichting past? Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Maatwerk van achterwanden is ook mogelijk.

Dorbien Beds onderdelen

Accessoires

Maak uw Dorbien bed compleet met een set bedpoten naar keuze. Deze Dorbien poten zullen een prachtig effect hebben op uw slaapkamerdecoratie! De bedpoten zijn leverbaar in verschillende materialen en hoogtes!

Dorbien Beds boxsprings

Boxsprings

De Dorbien boxsprings zijn heerlijk zacht en gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De Dorbien boxsprings worden hand gemaakt in Zweden en zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Voor ruime slaapkamers raden wij de Zweedse maat 210 x 210 aan: luxe in optima forma.

Vertrouwen en respect

Het team van (het Zweedse) Dorbien Beds bestaat uit professionals die veel ervaring hebben opgedaan in beddenbranche. Daarbij hebben ze een bijzonder oog voor sport. Nu vraagt u zich misschien af ​​wat het één met het ander te maken heeft. Een deel van de technologie die in sportproducten wordt toegepast voor betere prestaties, wordt ook in de bedden van Dorbien gebruikt. Het team achter dit prachtige merk heeft samen ruim 120 jaar ervaring met het produceren van bedden en matrassen die garant staan voor een geweldig slaapcomfort en welzijn over de hele wereld. Met deze ervaring en kennis geloven wij dat alles mogelijk is en daarom kunnen wij u het beste van 2 werelden bieden met deze producten; Producten die zowel functioneel als natuurlijk zijn.”

Katoen

Katoenvezels zijn een prachtig product uit de natuur. Ze zijn zacht, koel, ademend en sterk. Bij Dorbien worden deze katoenvezels nog eens gemengd met wolvezels. Op die manier worden ze omgevormd tot een mat die de binnenkant van uw bed nog duurzamer en comfortabeler maakt.

Paardenhaar

Paardenhaar is een biologisch afbreekbare vezel die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt en die extreem sterk is. Paardenhaar wordt al sinds de oudheid gebruikt vanwege zijn duurzaamheid en stevigheid. Ook het vocht opnemend vermogen maakt dit materiaal uitermate geschikt voor het gebruik in bedden om zo een ​​drogere omgeving te creëren tussen de verschillende lagen. Het paardenhaar wordt gekruld via een natuurlijk proces dat het haar luchtig en verbazingwekkend comfortabel maakt!

Talalay (natuur)latex

Terwijl u de bedden van Dorbien ontdekt, zult u merken dat het bed zich gemakkelijk zal aanpassen aan alle soorten druk en snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit komt mede door het gebruik van Talalay-latex dat in combinatie met de andere (natuurlijke) lagen een hoge flexibiliteit genereerd en uw lichaam volledig laat ontspannen. Talalay-latex is een natuurlijk en plantaardig product.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden