Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Fischbacher 1819

Zwitsers topkwaliteit beddengoed

Christian Fischbacher beddengoed

Exclusieve collectie beddengoed met bijzondere dessins.

Christian Fischbacher maakt gebruik van mooie Egyptische katoenen stoffen voor een mooie soepele satijnen stof. De producten van Christian Fischbacher worden gemaakt met veel aandacht voor detail en met een diepgewortelde passie voor kwaliteit. Deze dekbedovertrekken, hoeslakens en lakens geven iedere slaapkamer een luxe uitstraling en persoonlijkheid.

Christian Fischbacher lakens

Lakens en slopen

De heerlijk zachte satijnen lakens en slopen van Christian Fischbacher kunnen heel geschikt zijn tijdens warmere dagen of worden gebruikt in combinatie met een deken. Deze Egyptische katoenen lakens en slopen zijn beschikbaar in vele maten en kleuren. Christian Fischbacher staat bekend om de bijzondere dessins en maatwerk in beddengoed,

Hoeslakens

De heerlijk zachte hoeslakens van Christian Fischbacher zijn verkrijgbaar in satijn, perkaal en jersey. De hoeslakens van Fischbacher zijn verkrijgbaar in vele maten. Ze worden gemaakt in de exacte matrashoogte waardoor ze strak om de matras zitten. De Christian Fischbacher hoeslakens zijn er ook voor toppers of topmatrassen.

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Christian Fischbacher staan bekend om hun bijzondere dessins. De mooie Egyptisch katoenen stoffen zorgen voor een strijkvrije stof. De dekbedovertrekken kunnen met alle afwerkingen gemaakt worden zoals instopstrook, knoopjes, hotelsluiting of zonder instopstrook. Maatwerk is ook bij Christian Fischbacher vanzelfsprekend.

De Geschiedenis

Christian Fischbacher werd geboren in 1803 in het dorpje St. Peterzell in het oosten van Zwitserland. Op 18 jarige leeftijd begon de jonge Christian katoenen fabricaten te verkopen op de markt in St. Gallen waar hij elke keer zo’n 30 kilometer te voet aflegde om er te komen.

Christian Fischbacher Tegenwoordig

Het bedrijf Christian Fischbacher is vandaag de dag nog steeds in handen van dezelfde familie die het bedrijf in 1819 heeft opgericht. De diepgewortelde passie voor en kennis van textiel maakt deel uit van het erfgoed dat al zes generaties lang is doorgegeven. Elke generatie heeft zijn eigen (nieuwe) ideeën toegevoegd en daarmee een bijgedragen geleverd aan de hoge normen van kwaliteit en innovatie van dit bijzondere bedrijf.

Sinds 2008 wordt het bedrijf gerund door Michael Fischbacher en zijn vrouw Camilla. De twee ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Universiteit van Oxford. Onder hun leiding heerst er tegenwoordig een internationale spirit op het hoofdkantoor in St. Gallen.”

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden