Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Grand Design

Beddengoed en Badtextiel

Grand Design Beddengoed en Badtextiel

Scandinavische kwaliteit

Grand Design is een Scandinavisch merk en werkt met hoogwaardige materialen. Zowel de dekbedovertrekken als het badtextiel hebben een tijdloos design. Het merk Grand Design staat voor kwaliteit en het is één van de weinige merken die hun producten uitsluitend in Europa produceren. Het gros van deze producten wordt in Portugal geproduceerd.

Grand Design dekbedovertrek

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Grand Design worden gemaakt van de mooiste Egyptische katoen en met een verrassend goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Grand Design maakt bij hun dekbedvertrekken gebruik van de soepelste katoen en met hun eigen productie in Portugal tot een zeer gewild merk onder de klanten die goede kwaliteit met een mooi prijs waarderen.

De kwaliteit van Grand Design

Bij Grand Design wordt uitsluitend gewerkt met langstapelige vezels (katoendraden). Deze worden verwerkt tot compacte garens die duurzamer zijn dan andere garens. Ruwheid en pilling zullen in deze stoffen niet voor komen. De dekbedovertrekken zullen jarenlang meegaan en soepel blijven aanvoelen.

Aantal Thread Counts

Het aantal threads is een andere manier om de kwaliteit van de katoen te bepalen. Het vertelt je eigenlijk hoeveel draden er tijdens het weven naar een beperkte ruimte in de stof gaan. Een normale kwaliteitsindicator is 200TC (Thread Count). Dekbedovertrekken van Grand Design variëren tussen 205 en 300TC, waardoor deze ruim boven het gemiddelde zitten. Hoe dunner de garens, hoe hoger het garennummer.

Vervaardigd in Portugal

Het textiel van Grand Design wordt nog steeds door de meest bekwame vaklieden in Portugal gemaakt. Hiermee is het is één van de weinige merken die hun producten uitsluitend in Europa produceren.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden