Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Innovation Living

Slaapbanken van het hoogste niveau

Innovation Living Slaapbank

Design slaapbanken

De slaapbanken van Innovation Living staan bekend om hun zeer goede kwaliteit en fraaie design. Met een eigen productie o.a. in Denemarken zijn snelle levertijden, maar zijn er ook vele mogelijkheden in kleuren, stoffen en accessoires voor de slaapbanken, Door de vele mogelijkheden is er altijd wel een geschikte slaapbank te vinden,

Innovation living poef woonaccessoire

Woonaccessoires

Maak Uw slaapbank compleet met een poef, sierkussens van Innovation Living. Er is ook een topmatras voor de slaapbank verkrijgbaar waardoor de slaapbank nog comfortabeler aanvoelt.

Innovation living slaapbanken

Slaapbanken

Een breed assortiment aan multifunctionele Deens ontworpen slaapbanken en stoelen.

Wat is Innovation Living?

Innovation Living is een Deens bedrijf en biedt een breed scala aan slaapbanken met verschillende voorkeuren en heeft de afgelopen 25 jaar haar matrassen voortdurend ontwikkeld en verfijnd. Dit heeft geresulteerd in verbeteringen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Innovation Living heeft een milieuvriendelijke kijk op de wereld; Dit vindt u ook terug in het productieproces.

Een slaapbank; het perfecte logeerbed

Is het niet heerlijk om spontaan gastvrij te kunnen zijn en er met een handomdraai een comfortabel logeerbed klaarstaat? Familie of vrienden die geen zin meer hebben om naar huis te rijden of een vriend/vriendin van Uw kind blijft logeren. U hebt vast vaker een logee dan U denkt. Dan is een bank die je gemakkelijk kunt omtoveren tot een bed ideaal. Luchtbedden zijn altijd zoek, nemen veel extra ruimte in beslag en kosten veel tijd om op te zetten, maar de slaapbanken van Innovation staan direct klaar voor gebruik. Voor ieder huis is er een stijlvolle oplossing.

Een slaapbank kopen?

Bent u overtuigd van onze stijlvolle collectie slaapbanken? Bestellen kan online in onze webshop, maar kan ook in onze hoofdvestiging te Heerlen. Onze slaapadviseurs geven U graag extra advies en bijpassende uitleg. Uw nieuwe slaapbank wordt tevens bij U thuis geïnstalleerd door onze professionele bezorgservice.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden