Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Lysdrap

Mooi Belgisch bedlinnen, handgemaakt.

Lysdrup beddengoed

Luxe beddengoed van Egyptische katoen

Het Belgische bedrijf Lysdrap van de famiie Dewerchin bestaat al vele decennia. De mooiste stoffen worden ingekocht in Italie en daarna in eigen atelier per klant gemaakt in het Belgische Deerlijk. Alles kan custom-made gemaakt worden.

Lysdrap lakens

Lakens

De lakens van het Belgische Lysdrap worden van 100% Egyptische katoen gemaakt. Er zijn vele kleuren en uitvoeringen mogelijk, zelfs met logo of naam erop geborduurd is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Lysdrap kussensloop

Slopen

Bij Lysdrap kunnen ze alle maten slopen maken, dus ook maatwerk. Er zijn vele mogelijkheden in stoffen, kleuren en dessins

Lysdrap dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

De Lysdrap dekbedovertrekken worden gemaakt van mooie Italiaanse stoffen. Doordat alles in eigen atelier wordt gemaakt zijn maatwerk en speciale uitvoeringen geen probleem.

Lysdrap hoeslaken

Hoeslakens

De Lysdrap hoeslaken zijn leverbaar in alle mogelijke varianten stoffen en kleuren. Doordat de hoeslakens per klant gemaakt wordt, wordt het hoeslaken aangepast aan de juiste matrashoogte. Topmatrashoeslakens, splithoeslakens, waterbedhoeslakens of extra hoge hoeslakens vormen geen probleem voor de ervaren naaisters van het atelier van de familie Dewerchin uit België.

Perfect op maat

Het Belgische bedlinnen merk Lysdrap kan in principe bijna aan alle wensen voldoen. Ze kopen de mooiste Italiaanse stoffen in en maken in hun eigen atelier in het Belgische Deerlijk alles wat de klant wenst. Zo kunnen dekbedovertrekken, hoeslaken, laken, slopen in bijna alle maten gemaakt worden. Echt uniek!

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden