Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Mattsons

Natuurlijke boxsprings

Mattsons Boxpring

Fantastisch Zweeds comfort

Je zou het een pareltje kunnen noemen: de natuurlijke bedden van Mattsons. Pas 3 jaar geleden besloten zij dat de natuurlijke bedden ook buiten Zweden verkocht konden worden. Mattsons maakt alleen gebruik van de mooiste natuurlijke materialen om tot een schitterend eindresultaat te komen. Het merk kenmerkt zich door fantastisch slaapcomfort, echte handgemaakte bedden en een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Mattslons boxsprings is het oudste beddenmerk van Zweden.

Mattsons boxspring

Boxsprings

Wereldwijd kent men de exclusiviteit van Mattsons boxsprings, matrassen en toppers. Bekende architecten, vele bekende mensen hebben reeds kennis gemaakt met dit 5de generatie familiebedrijf uit Zweden. Paardenhaar, zuivere wol, vlas en biologische katoen vormen o.a. de ingrediënten van deze natuurlijke boxsprings.

Mattsons topmatrassen

Topmatrassen

De topmatrassen van Mattsons bestaan uit het beste paardenhaar en katoen, dit zorgt voor een heerlijk omringend en ondersteunend gevoel. Het kiezen van de juiste topper is heel persoonlijk en daarom dus heel belangrijk. Wij adviseren u dan ook om de tijd te nemen als u komt proefliggen in onze winkel.

Mattsons hoofdbord

Achterwanden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Mattsons matras en boxspring. Zoekt u uw favoriete kleur of type stof die bij uw kamerinrichting past? Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Mattsons onderdelen

Accessoires

Maak uw Mattsons bed compleet met de vele accessoires. Zo zijn er diverse mogelijkheden zoals vele poten, vip-koppeling en andere artikelen.

Het oudste beddenmerk van Zweden (1851)

Bij de familie Mattsons worden alle bedden nog op authentieke wijze gemaakt van uitsluitend de beste natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen hebben de geweldige eigenschappen dat het vocht en wamte uitstekend afvoert. Het gevolg is een diepere slaap en heerlijk uitgerust wakker worden. Bovendien zijn natuurlijke materialen zeer duurzaam waardoor het een investering is voor de lange termijn. Het beste paardenhaar, zuivere katoen, vlas, superzachte scheerwol en Zweeds hout vormen de ingredienten van dit fantastische merk. En het allermooiste: het ligcomfort is fantastisch! Natuurlijke materialen

Om deze vakmensen de best mogelijke bedden te laten bouwen, moeten ze met de allerbeste materialen kunnen werken. Al anderhalve eeuw werkt Mattsons met hout van de hoogste kwaliteit, al bijna honderd jaar heeft dit familiebedrijf de slaapkamer in het middelpunt en komen ze keer op keer tot het inzicht dat de oorspronkelijke filosofie van Mattsons vandaag nog steeds geldt en staat voor iets dat nooit achterhaald zal zijn.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden