Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Mrs. Me

Beddengoed en Woonaccessoires

Mrs. Me beddengoed

Design van hoogwaardig textiel

Vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking. Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen. Het label is in 2003 opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en is gevestigd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.

Mrs Me sierkussens

Sierkussens

Sierkussens met een vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking.

Mrs me plaids

Plaids

Stem Uw slaapkamer af naar eigen wens en persoonlijke stijl met een plaid van Mrs.Me.

Mrs Me bedspreien

Bedspreien

De bedpreien van Mrs.Me kenmerken zich met eigentijdse ontwerpen en uitgevoerd in de beste materialen. Ook zijn de bedspreien van Mrs.Me mooi te combineren met de Mrs.Me sierkussens.

Mrs me dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Mrs.Me kenmerken zich door een rustige stijl, gebruik makend van de mooiste katoenen. De heerlijk zachte dekbedovertrekken van Mrs.Me zijn verkrijgbaar in vele maten en designs.

Wie is Mrs. Me?

Het label is in 2003 opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en is gevestigd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Sinds de oprichting in 2003 is Mrs.Me uitgegroeid tot een toonaangevend home couture label met een moderne internationale signatuur.

Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.

Textielproducten op maat

In samenwerking met interieurarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en motorjachten, openbare ruimtes en woonhuizen. Mrs.Me staat bekend om haar exclusieve ontwerpen voor de slaapkamer, badkamer, lounges en eetkamers, die tot in detail worden afgestemd op de wensen en persoonlijke stijl van de opdrachtgever. Zowel kleine als complete collecties worden exclusief in opdracht geproduceerd.

De eigenschappen van Mrs. Me

De kracht van de Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.

De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedsets zijn verkrijgbaar in zowel in katoen percale als katoen satijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen. Mrs.Me home couture wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden