Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Roberto Cavalli

Beddengoed en Woonaccessoires

Roberto Cavalli beddengoed

Dekbedovertrekken, spreien en sierkussens met een uniek design

Deze onmiskenbare stijl met absolute kwaliteit, sensualiteit en glamour reflecteert Roberto Cavalli’s waarden en zijn unieke uitstraling. Zowel de dekbedovertrekken als de sierkussens en plaids, geven Uw slaapkamer een elegante uitstraling. Daarbij werkt Roberto Cavalli met hele fijne stoffen, zoals zachte katoen-satijn en zijde. Uw slaapkamer komt tot leven met deze uitgebreide collectie.

Roberto Cavalli badmat

Badmatten

De badmatten van Roberto Cavalli zijn gemaakt in de kenmerkende stijl van de Italiaanse designer. De badmatten zijn beschikbaar in vele kleuren en maten.

Roberto Cavalli handdoeken

Handdoeken

De handdoeken van Roberto Cavalli zijn in de kenmerkende stijl in vele varianten.

Roberto Cavalli badjassen

Badjassen

Luxe badjassen met de bekende dierenprints. Deze badjassen zijn ook goed te combineren met de handdoeken van Cavalli.

Roberto Cavalli plaids

Plaids

Deze prachtige plaids geven een extra gevoel van zacht- en tederheid en laten elke ruimte in Uw huis stralen.

Roberto Cavalli sierkussens

Sierkussens

Creëer een gevoel van luxe in Uw bed of op de bank met de sierkussens van Roberto Cavalli. Ze zijn ook mooi te combineren met de Roberto Cavalli bedspreien.

Roberto Cavalli bedspreien

Bedspreien

Luxe (gewatteerde) bedspreien van Roberto Cavalli. Een perfecte match voor al je dekbedovertrekken en ook mooi te combineren met de bijpassende sierkussens.

Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken met een uniek design en gemaakt van heerlijk zachte katoen-satijn.

Wie is Roberto Cavalli?

Roberto Cavalli is een Italiaanse modeontwerper die bekend staat om zijn sexy kleding en dierenprints. Geboren in 1940 in een ​​gezin met een artistieke achtergrond. Overgrootvader Giuseppe Rossi is een bekend schilder uit de 19e eeuw. Cavalli studeerde kunst, met de nadruk op textieldruk, een vaardigheid die enorm waardevol zou blijken in zijn toekomstige carrière.

Cavalli ontwikkelde een speciale techniek voor het bedrukken van leer en bedacht vele ontwerpen welke samengesteld zijn uit verschillende materialen. Zijn innovaties trokken de aandacht van de modewereld, en in 1970, toonde hij zijn eerste collectie van de prêt-à-porter in Parijs. In 1972 opende hij zijn eerste boetiek in Saint-Tropez.

Luxe materialen, luxe uitstraling

De unieke dierenprints van Cavalli geven deze artikelen een luxe uitstraling. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de mooiste materialen, zoals fijne katoen-satijn en zijde. Deze materialen voelen heel degelijk en zacht aan en creëren een samenspel van luxe en glamour.

De kwaliteit van Roberto Cavalli

Door de jarenlange ervaring van Roberto Cavalli als bedrijf kunnen we met zekerheid zeggen dat in deze producten alleen de beste materialen worden verwerkt. Deze homefashion producten zijn (net als de kledinglijn) volledig afkomstig van Roberto Cavalli’s creativiteit, filosofie en unieke stijl. De Roberto Cavalli levensstijl is altijd enorm gedreven door passie.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden