Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Schlossberg

Eerste klasse bedtextiel

Schlossberg beddengoed

Fleurig beddengoed van Egyptische katoen.

Het Zwitserse Schlossberg gebruikt een van de mooiste kwaliteiten Egyptische katoen en staat bekend om vooral de bloemrijke en fleurige dekbedovertrekken, lakens en slopen. Alle producten worden per klant gemaakt waardoor persoonlijke voorkeuren en maatwerk vanzelfsprekend is. Zo kunt U kiezen voor speciale maten, rits als afwerking van het dekbedovertrek of sloop, maar ook de hoeslakens worden exact op de juiste matrashoogte gemaakt.

Schlossberg hoeslaken

Hoeslakens

De hoeslakens van Schlossberg worden gemaakt van de mooiste Egyptische katoenen. De hoeslakens zijn beschikbaar in jersey of katoen-satijn. Doordat de hoeslakens per klant gemaakt worden, worden de hoeslakens precies op de juiste matrashoogte gemaakt. Uniek is dat de jersey hoeslakens van 100% katoen zijn gemaakt, zonder elastan.

Schlossberg dekbedovertrek

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Schlossberg worden gemaakt van de mooiste Egyptische katoenen en worden custom-made gemaakt. Zo kunt U kiezen voor een dekbedovertrek met knoopjes, rits of hotelsluiting als sluiting. De bijpassende slopen zijn ook vrij te kiezen in zowel kleur als dessin maar ook de afwerking en de maat. De Schlossberg dekbedovertrekken kunt U ook […]

Over Schlossberg

Schlossberg is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1833. Sindsdien heeft elke generatie zijn kennis, deskundigheid en innovaties op het gebied van textiel overgedragen aan de volgende. Onder leiding van CEO Thomas Boller worden de stoffen, die in Zwitserland en Italië worden genaaid, bedrukt met de typisch herkenbare handgetekende bloemmotieven van Schlossberg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Turbenthal (in de buurt van Zürich) tussen de heuvels waar het familiebedrijf in de 19e eeuw ook ontstond.

Vakmanschap en Zwitserse precisie

De zorgvuldige afstemming van elke individuele kleurentint is tijdrovend en vereist zeer ervaren ontwerpers en drukkers. Voordat een ontwerp in gebruik genomen kan worden, zijn er meestal een paar testronden nodig en kan het soms enkele weken duren voordat de juiste (kleur)balans wordt bereikt. Pas daarna gaan de stoffen naar de grote zeefdrukmachines en worden de stoffen bedrukt. De ontwerpers zijn tijdens dit proces zelf ook aanwezig om de bedrukte stoffen goed te keuren.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden