Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Swissflex

Lattenbodems en matrassen van Zwitserse kwaliteit

Swissflex staat al 60 jaar bekent om de superieure lattenbodem van ongekend niveau. Deze bijzondere zelf aanpasbare lattenbodem is ergonomisch gezien misschien wel de beste lattenbodem ter wereld. De passende natuurlatex matrassen en allerlei accessoires maken dit een bijzonder hoogwaardig product.

swissflex bedden

Bedden

De Swissflex bedden bieden een comfortabele en prachtig vormgeving. De Swissflex lattenbodems en matrassen vormen samen met dit bed de ideale combinatie.

Lattenbodems

De Swissflex lattenbodems worden wel de beste lattenbodems ter wereld genoemd. De unieke Swissflex lattenbodems hebben een gepatenteerde golflattenconstructie voor een optimale drukverdeling en een ongekend ligcomfort. Met de bijpassende Swissflex matrassen vormen de Swissflex lattenbodems een eenheid.

Accessoires

De bekende Swissflex lattenbodem is uit te breiden met allerlei accessoires zoals Swissflex hoofdkussens, Swissflex nachtkasten, Swissflex bedomrandingen, Swissflex achterwanden, etc. Er zijn uiteraard vele mogelijkheden in de Swissflex collectie beschikbaar.

swissflex onderdelen

Onderdelen

Swissflex onderdelen zijn altijd beschikbaar. Zo kunt U de Swissflex lattenbodem verhogen, uitbreiden met matrasbeugels en potensets. Informeer voor de mogelijkheden die bij Uw type Swissflex lattenbodem mogelijk zijn.

Matrassen

De Swissflex matrassen zijn precies afgestemd op de Swissflex lattenbodem. De Swissflex natuurlatex matrassen zijn beschikbaar in vele modellen en maten. Het Swissflex slaapsysteem is een eenheid van zowel Swissflex lattenbodem als de Swissflex matras voor de perfecte ergonomie.

Wat is Swissflex?

Swissflex is wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteit en technologie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze bij Swissflex geen concessies doen als het gaat om techniek, afwerking en grondstoffen. Swissflex besteedt tijdens het productieproces aandacht aan zelfs het kleinste detail. Deze zorgvuldigheid is naast de grondstofkwaliteit en techniek de derde voorwaarde voor de totale synchronisatie van een slaapsysteem volgens het Swissflex-principe. Dat is het recept voor succes, dat Swissflex al meer dan een halve eeuw met overtuiging toepast.

Het onderscheid met andere lattenbodems

Het voor de latten gebruikte beukenhout is van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de bijzondere verwerkingsmethode ontstaat een buitengewoon sterk en duurzaam materiaal dat tegelijkertijd optimale flexibiliteit biedt.

De dikte van de latten voor elke lattenbodembreedte en elke lichaamszone is geoptimaliseerd op basis van Swissflex’s onderzoeksresultaten. Zo wordt op zowel smalle als brede lattenbodems een even goed ligcomfort gewaarborgd.

Het gebruikte beukenhout is stabieler en duurzamer dan het goedkopere berkenhout dat voor concurrerende producten wordt gebruikt.

Een aantal van de lattenbodemonderdelen wordt vervaardigd van hoogwaardige technische kunststof, bijvoorbeeld de gepatenteerde golflatten. Verschillende hardheidsgraden van de kunststof en de versterking door glasvezel maken het mogelijk om rekening te houden met de individuele lichaamsvorm en houding – een stevigere kunststof in de heupzone in combinatie met een zachtere kunststof in de schouderzone versterkt bijvoorbeeld het ergonomische effect.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden