Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Texeler

De originele wol uit Texel

Texeler beddengoed

Scheerwollen dekbedden en kussens

Texeler is het originele wol product uit Texel. Er is een uitgebreide lijn van wollen dekbedden, hoofdkussens en onderdekens van de bekende Texelse wol. De Texelse wol is voorzien van echte lanoline, dit heeft een heilzame werking, De Texelse schapen doorstaan de zware winden en zee invloeden waardoor de wol zich extra goed kan ontwikkelen.

Texeler hoofdkussen

Kussens

De wollen hoofdkussens uit Texel zijn ideaal voor mensen die veel transpireren of van een steviger hoofdkussen houden. Het geheim van de grote veerkracht en het vochtregulerende vermogen van deze kussens is de vulling van zuiver scheerwollen ‘bolletjes’. Alle hoofdkussens zijn navulbaar d.m.v. een rits in het hoofdkussen.

Texeler dekbed

Dekbedden

De Texelse dekbedden zijn in vele varianten beschikbaar. U kunt hiermee een dekbed samenstellen afgestemd op uw eigen wensen. Er is zelfs een speciale 2-persoons dekbed beschikbaar waarbij iedere persoon zelf zijn dekbed kan samenstellen. Texelse wollen dekbedden zijn ook ideaal voor mensen die van een zwaarder dekbed houden.

Texeler onderdeken

Onderdekens

De wollen onderdekens van Texel zijn ideaal voor iedereen die graag warm en comfortabel slaapt. De Texelse wollen onderdekens zijn ook een ware uitkomst voor mensen met reumatische aandoeningen, spier- of gewrichtsklachten. De onderdekens zijn voorzien van elastieken op de hoeken waardoor het goed om de matras blijft zitten.

Het enige echte Texelse wolmerk maakt o.a. dekbedden, hoofdkussens en onderdekens van de echte Texelse wol.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden