Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Kuperus

100% natuurlijke materialen

Kuperus boxspring

Boxsprings uit Almelo

De Koninklijke Kuperus is al meer dan 100 jaar hofleverancier en maakt in hun boxsprings uitsluitend gebruik van de mooiste natuurlijke materialen veelal afkomstig uit Nederland, o.a. Maastricht. Bovendien is het materiaal duurzaam en slijtvast. Het is een boxspring dat tientallen jaren meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Kortom: Kuperus is een van de mooiste beddenmerken van Nederland.

Kuperus topmatras

Topmatrassen

De natuurlijke topmatrassen van Kuperus zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Soepel paardenhaar, zuiver scheerwol, Maastrichtse natuurlatex, zijde en katoen vormen o.a. de ingrediënten van deze mooie lijn natuurlijke topmatrassen. Het voordeel van een natuurlijke topmatras is de duurzaamheid en de zeer goede ventilatie t.o.v. de conventionele synthetische topmatrassen.

Kuperus boxsprings

Boxsprings

Kuperus boxsprings zijn allemaal hoogwaardige natuurlijke bedden, gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen die zorgen voor de beste ventilatie en een verkwikkende nachtrust. Er zijn honderden mooie Italiaanse stoffen mogelijk waardoor er altijd wat naar Uw smaak bij zit.

Kuperus woonaccessoires

Accessoires

Maak uw Kuperus boxspring compleet met een van de vele accessoires zoals, nachtlampjes, hockers of bedbanken.

Kuperus hoofdborden

Achterwanden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Kuperus matras en boxspring. De achterwand worden in eigen beheer gemaakt in de fabriek, of beter gezegd atelier, in Almelo.

Handgemaakte bedden en matrassen sinds 1905.

In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de productie van matrassen en stalen ledikanten in Almelo. Zijn zoons Gerrit en Hidde hielpen hem daarbij. Kuperus heeft zich voortdurend ontwikkeld en is nog steeds gevestigd in Almelo. In een modern bedrijfspand waar nog steeds gewerkt wordt met dezelfde passie als waarmee Sjoerd Kuperus zijn beddenmakerij tot bloei bracht. Maatwerk bedden en matrassen. Nederlands fabricaat bedden en matrassen

De door Kuperus vervaardigde boxsprings, matrassen en stalen bedden worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de wensen van de klant. Vrijwel elk bed is uniek.

Zelf uitproberen?

Voor een uitgebreide en vrijblijvende demonstratie van onze Kuperus producten kunt U alleen terecht in ons filiaal te Maastricht. Onze slaapadviseurs zijn u graag van dienst.
Een Kuperus slaapsysteem beschikt over een massief grenen onderstel. Daar bovenop komen de pocketveren. De tonvormige pocketveren zijn per stuk verpakt in een zakje. De veren zijn verdeeld in 5 verschillende zones. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en -gewicht kiest u voor u het beste pocketverenpakket. Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie.

Natuurlijk slapen

Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk prettiger en beter voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.

Natuurlijk slapen is beter omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Dat natuurlijk slapen voor een betere nachtrust zorgt, is niets nieuws in Scandinavië; zij zijn daar al vele jaren van overtuigd.

Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Een Kuperus bed wordt gestoffeerd met een stofsoort of leer naar uw keuze, verkrijgbaar in vele kleuren.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden