Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Tempur

De uitvinder van de traagschuim

Het unieke Tempur gevoel (bedden, kussens en matrassen)

Tempur is het enige echte traagschuim zoals 30 jaar geleden door NASA ontwikkeld. Het grootste matrassenmerk ter wereld Tempur is inmiddels een begrip door de unieke drukverlagende eigenschappen. Matrassen, kussens en vele accessoires zijn gemaakt met het Tempur materiaal. Mensen met rugklachten of andere ongemakken zullen het unieke gevoel van Tempur als klachten verminderend ervaren.

tempur matrassen

Matrassen

De traagschuim matrassen van Tempur bestaan in vele varianten: het original Tempur matras, “het pocket gevoel” Tempur matras en een extra zachte Tempur matras. Er zijn ook speciale topmatrassen van Tempur voor extra comfort op een normale matras. De traagschuim matrassen van Tempur zijn in vele maten verkrijgbaar. De garantie op de Tempur matrassen is […]

tempur bedden

Bedden

Het Tempur bed is speciaal ontworpen om de matras en schotelbodem van een leuk design te voorzien. De Tempur bedden zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Met de bijpassende hoofdborden en accessoires kunt U het Tempur bed nog fraaier laten uitzien. Bezoek ons Tempur showroom in Heerlen om alle mogelijkheden te bekijken.

tempur kussens

Kussens

De Tempur kussens zijn speciaal ontworpen voor de bijpassende Tempur matras voor het optimale comfort. De Tempur kussens zijn in vele varianten zoals neksteunkussens, normale kussens, reiskussens en comfort kussens. De kussens van Tempur zijn uit voorraad leverbaar. Bijpassende slopen zijn ook voor de Tempur kussens verkrijgbaar.

tempur onderdelen

Onderdelen

De Tempur onderdelen zijn toevoegingen of vervangingen voor de verschillende Tempur producten. De vervangende onderdelen van Tempur zijn meestal nog beperkt leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Schotelbodems

De Tempur schotelbodem is speciaal ontwikkeld voor de Tempur matrassenlijn. Een Tempur bodem is geschikt voor alle soorten slapers en is zowel verstelbaar als vlak verkrijgbaar. Er zijn vele maten van de Tempur schotelbodem verkrijgbaar.

tempur dekbed

Dekbedden

Het Tempur dekbed is voorzien van een nieuwe technologie zodat het dekbed optimaal ventileert. De dekbedden hebben een natuurlijke vulling zodat het Tempur gevoel optimaal is. De Tempur dekbedden zijn in vele varianten en maten verkrijgbaar.

Geschiedenis van Tempur

Tempur werd ontwikkeld door onderzoekscentrum NASA in de jaren ‘70. Het was eerst bedoeld als materiaal om de druk van de G-krachten op het lichaam van de astronauten op te vangen wanneer een raket opstijgt. Kort daarna bracht NASA het materiaal op de markt in de jaren ‘80. Andere bedrijven en wetenschappers gingen verder met de doorontwikkeling van het Tempur materiaal. Uiteindelijk werd Tempur materiaal gebruikt voor fabricatie van matrassen en kussens.

Waarom Tempur?

Het Tempur matras vormt zich naar uw lichaamstemperatuur, gewicht en contouren van uw lichaam. Omdat uw gewicht gelijkmatig wordt verdeeld en geabsorbeerd, worden de drukpunten die pijn kunnen veroorzaken in uw lichaam, verlicht. Tempur matrassen geven u extra comfort bij uw nachtrust.

De voordelen van Tempur

• Kwaliteit
Tempur maakt gebruik van het originele traagschuim met de drukverlagende eigenschappen waardoor U goed ondersteund slaapt. LET OP: behoed U voor namaken zoals bijv. Nasa-schuim, traagschuim, etc.

• Voortdurend Testen
Tempur matrassen worden voortdurend getest. Zo waarborgt Tempur de kwaliteit van de matrassen.

• #1 in klanttevredenheid
Dit is gebaseerd op een onderzoek uit 2014 en 2015. Die onderzoek heeft gedaan bij 29.000 verschillende matras gebruikers in Europese landen. Tempur heeft in Nederland een klanttevredenheid van 76% die erg tevreden zijn.

• Garantie
Tempur levert op een matras 10 jaar garantie. Toppers krijgen een garantie van 5 jaar. Voor meer informatie of een volledig overzicht van garantie kunt u kijken op de website van Tempur.

Hoelang gaat een Tempur matras mee?

Een Tempur matras gaat doorgaans 10 tot 12 jaar mee. Om de kwaliteit van uw Tempur matras te behouden raden wij u aan om in combinatie met uw matras een Tempur bedbodem aan te schaffen.

Welke Tempur matras is geschikt voor mij?

Wij vinden het belangrijk dat u een comfortabel matras kiest die bij u past. Om u te helpen bij de juiste keuze nodigen wij u graag uit in onze Tempur showroom in Heerlen of Maastricht. In de winkel kunnen wij goed naar uw wensen en budget kijken. Zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van het juiste Tempur matras.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden