Tel. 045-5717324 (di-za 10:00 - 17:00)

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden en het allermooiste bed- en badtextiel

Vispring

Boxsprings

Vispring boxspring

Superieure natuurlijke boxsprings

Vispring boxsprings zijn met afstand het kwalitatief beste merk boxsprings. Deze 100% natuurlijke boxsprings worden sinds 1901 in Engeland gemaakt. De hoge kwaliteit kenmerkt zich door de in eigen huis gemaakte pocketveren van vanadiumstaal in katoenen zakjes (bij alle andere merken zijn deze zakje synthetisch!) die in honinggraad geplaatst worden. De allerbeste grondstoffen en zeer lange garantie (deels levenslang) kenmerken deze natuurlijke boxsprings.

Vispring matras

Matrassen

De superieure matrassen van Vispring matrassen worden gemaakt van de beste natuurlijke materialen en de unieke in honinggraad geplaatste (2-laags) pocketveren vormen de speerpunten van deze matrassen. Omdat alle vispring matrassen handgemaakt worden, zijn speciale maten of uitvoeringen geen probleem. Leuk is ook dat U zelfs de tijkstof van de vispring matras kunt kiezen.

Vispring hoofdbord

Achterwanden

Een hoofdbord is de perfecte aanvulling op uw Vispring matras en boxspring. De handgemaakte hoofdborden kunnen helemaal naar wens aangepast worden in bijvoorbeeld hoogte, breedte en soort stof. Er zijn vele hoogwaardige stoffen beschikbaar.

Vispring boxspring

Boxsprings

De vispring boxsprings vormen de perfecte combinatie met de bijpassende vispring matras. Deze 100% natuurlijke boxsprings worden met de hand gemaakt en zijn beschikbaar in vrijwel alle maten, ook de hoogte, de bijpassende pootjes zijn vrij te kiezen bij dit misschien wel een van de beste boxsprings ter wereld.

Waarom Vispring?

Omdat de kwaliteit zo hoog is, geeft Vispring 30 jaar garantie op de bedden. De prijs- & kwaliteitsverhouding is zeer goed omdat er relatief weinig aan marketing wordt besteed. Daarnaast heeft Vispring een 100% tevredenheidsgarantie waardoor zelfs na aankoop kostenloos de hardheid van de matras nog kan worden gewijzigd.

Kortom: Vispring is, kwalitatief gezien, echt het allerbeste beddenmerk ter wereld. Laat U niet verleiden door allerlei verleidelijke reclames van natuurlijke bedden, maar bekijk het serieus en er is maar een conclusie mogelijk.
En mocht U nog niet overtuigd zijn: bezoek onze winkel in Heerlen.

Gespecialiseerd in natuurlijke bedden

Contact

Di - Vr 10:00 - 17.30u
Za 10:00 - 17:00u


Tel: 045 571 73 24
Chat: Zie rechtsonder
WhatsApp: 045 - 571 73 24

Social Media: Zie rechtsonder

Ruwette
Gespecialiseerd in natuurlijke bedden